miniBár

|2015-05-15|

Hogyan lesz papírkosárból minibár? Hát így! 😀  

Az eredeti terv

Szöget ütött a fejembe, hogy készítsek egy itóka-rejtekhelyet. Először régi Velence típusú fa burkolatú rádióm gondoltam alkalmasnak a célra. Évekkel ezelőtt kiberheltem mindent belőle, hiszen nem is működött már (Na az munka volt! Úgy néztem ki a több órás vele való küszködés után, mint Terence Hill [Egészen véletlenül (?) Velencében született.] az ’…és megint dühbe jövünk’ című vígjáték klasszikus ominózus jelenetében, amikor olajos fejjel feldúltan számon kéri az őt ért malőrért a hagymás babját főzőcskéző Bud Spencert…) és azóta szobám funkcionális kiegészítője.

– Nyithatóvá tettem volna a hátulját, de a belseje ormótlannak és meglehetősen maszekoltnak tűnt már úgy is. –

A megvalósítás

Sokáig abban a hitben voltam, hogy így lesz, de akkor letaszította egy tini koromban vásárolt, jó ideje mellőzött henger formájú kuka. Elképzeltem, hogy teszek rá egy tálcát, alá görgőket, és még bele is pakolhatok, így ”party kellék” is lehet, csak újra kell dizájnolni. Tökéletes!

Lefújattam apukámmal, megterveztem rá a feliratot. Utóbbival eléggé meggyűlt a bajom, ugyanis a sablon abszolút nem adta vissza azt a minőséget, ami tetszett volna. Kudarcot vallott a spray és az ecsetes festés is. Sötétben világító matricát szerettem volna rá ezek után, de azt sem lehetett megoldani, így nem világító lett a végleges megoldás. A többi már történelem, illetve látható is.

Extrák

Egyelőre rágcsáknak is jó inox tál és tálca szolgálja ki igényeim, valamint belül hungarocell tompítja a húzkodás zaját és rejti el a kerekek csavarjait.

A belsejébe még jégtartó vödröt szeretnék tenni extrának, és a tálca külső peremének alja fényt is elbírna, vagy akár a legalja, de az már egy másik történet… 😉